Kerstfilms in de kerk

15dec16:3022:30Kerstfilms in de kerk

Tijd

(Vrijdag) 16:30 - 22:30

Evenement Details

Chassé Cinema x Grote Kerk Breda: Xmas Edition – UITVERKOCHT

Een unieke ervaring: film kijken in de Grote Kerk Breda. Op vrijdag 15 december is het voor één avond mogelijk. Met The Muppets Christmas Carol en de klassieker Love Actually brengen we je een fantastische avond met familie en vrienden om nooit te vergeten.

16.30 & 19.00 uur The Muppets Christmas Carol – 19.00 uur UITVERKOCHT
Kermit de Kikker, Miss Piggy en de rest van de Muppets spelen in een versie van Charles Dickens’ A Christmas Carol. Ook in dit verhaal krijgt Scrooge (Michael Caine) avondvisite van de Kerstgeesten ‘Verleden’, ‘Heden’ en ‘Toekomst’, die Scrooge de gevolgen van zijn zelfzuchtige handelen laten zien. Maar dit keer worden de rollen gespeeld door de figuren van de Muppet-show. Misschien wel de beste vertolking van het Scrooge-verhaal… in ieder geval de leukste!
Speelduur: 85 minuten.

21.15 uur Love Actually – UITVERKOCHT
Love Actually, de ultieme romantische kerstfilm, is twintig jaar na de release nog steeds een wereldwijde hit. De film volgt acht Londenaren en hun liefdesleven, in de aanloop naar kerst. Een vrouw komt erachter dat haar man vreemd gaat, zijn stiefzoon is hopeloos verliefd op een meisje van school, de broer van de bedrogen vrouw is de premier en die wordt verliefd op de koffiejuffrouw. 
Met een cast vol sterren als Hugh Grant, Emma Thompson, Keira Knightley, Colin Firth, Bill Nighy, Liam Neeson, Martin Freeman, Rowan Atkinson en Alan Rickman.
Speelduur: 135 minuten.

Drankjes en snacks zijn voor en tijdens de films verkrijgbaar, pin-only.

Blijf op de hoogte!
Wil je graag op de hoogte blijven van alle activiteiten in de Grote Kerk Breda? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief (even helemaal naar beneden scrollen, dan vind je het inschrijfveld vanzelf).

Route en parkeren
De Grote Kerk Breda is goed te bereiken vanaf station Breda en is ongeveer 12 minuten lopen. Kom je met de fiets of brommer? Verkeerd gestalde fietsen worden regelmatig geruimd dus parkeer deze in één van de gratis fietsenstallingen in Breda. Klik hier voor de locatie van alle fietsenstallingen.
Om het centrum van Breda liggen diverse goed bereikbare parkeergelegenheden waarmee je op wandelafstand van de Grote Kerk Breda bent. De twee dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de De Prins en De Barones. Klik hier voor de routebeschrijvingen: Parkeergarage De Prins of Parkeergarage De Barones

Breda Straalt
Laat je voor of na jouw bezoek aan de Grote Kerk Breda verrassen door al het feestelijks dat de stad nog meer te bieden heeft. Ga naar bredastraalt.nl voor een compleet overzicht.