Early-Bird Ligconcert® Bach & Beatles

12nov10:3011:30Early-Bird Ligconcert® Bach & Beatles

Tijd

(Zondag) 10:30 - 11:30

Evenement Details

Early-Bird Ligconcert® Bach & Beatlesklik hier voor tickets

Zondagochtend rustig wakker worden met fijne mellow minimal music? Dit neo-klassieke Early-Bird ligconcert® dat we in samenwerking met ArtUnorganized organiseren, biedt je precies dat. Geniet zondagochtend 12 november van Bach & Beatles in een nieuw jasje. Wil je extra relaxed wakker worden? Neem dan zelf een kussen of matje mee en zoek jouw eigen fijne plek op in de kerk. Er is een klein aantal stoelen aanwezig.

Ticket incl stoel € 22,50 p.p. (incl servicekosten)
Ticket ligplek € 17,50 p.p. (incl. servicekosten)

If you’re going to steal, steal from the best !
Voor Paul McCartney was het geen stelen maar lenen van Bach, en wel zijn Bourree (deel 5) uit de Suite in e klein voor luit solo, BWV 996. Het stuk vormde namelijk de inspiratie voor het schrijven van Blackbird (1968).‘ Onderdeel van de structuur van Bachs Bourree is de bijzondere harmonische relatie tussen de melodie en de baslijn, wat mij intrigeerde. Bach was altijd al één van onze favoriete componisten; we voelden dat we veel gemeen hadden met hem. Om de een of andere reden dachten we dat zijn muziek heel vergelijkbaar was met de onze.‘ Paul McCartney noemt Bach ook wel de popster van zijn tijd. 

Praktische info
Vanaf 10.00 uur is de kerk geopend en kan je een plek in de kerk zoeken.
Het concert start om 10.30 uur en duurt tot 11.30 uur.

Muzikanten: Raaf Hekkema, saxofoon en Aart Bergwerff, orgel
Programma: Neo-klassiek concert, Bach & Beatles in een nieuw jasje

Luister je liever op 3 december naar de klanken van de Canto Ostinato & Best of Einaudi tijdens het tweede ligconcert? Klik dan hier voor info en tickets.

Route en parkeren
De Grote Kerk Breda is goed te bereiken vanaf station Breda en is ongeveer 12 minuten lopen. Kom je met de fiets of brommer? Verkeerd gestalde fietsen worden regelmatig geruimd dus parkeer deze in één van de gratis fietsenstallingen in Breda. Klik hier voor de locatie van alle fietsenstallingen.
Om het centrum van Breda liggen diverse goed bereikbare parkeergelegenheden waarmee je op wandelafstand van de Grote Kerk Breda bent. De twee dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de De Prins en De Barones. Klik hier voor de routebeschrijvingen: Parkeergarage De Prins of Parkeergarage De Barones