Uitverkocht: Early-Bird Ligconcert® Canto Ostinato & Best of Einaudi

03dec10:3011:30Uitverkocht: Early-Bird Ligconcert® Canto Ostinato & Best of Einaudi

Tijd

(Zondag) 10:30 - 11:30

Evenement Details

Uitverkocht: Early-Bird Ligconcert® Canto Ostinato & Best of Einaudi

Zondagochtend rustig wakker worden met fijne mellow minimal music? Dit neo-klassieke Early-Bird ligconcert® dat we in samenwerking met ArtUnorganized organiseren, biedt je precies dat. Geniet zondagochtend 3 december van zowel de Canto Ostinato als het beste werk van Einaudi. Wil je extra relaxed wakker worden? Neem dan zelf een kussen of matje mee en zoek jouw eigen fijne plek op in de kerk. Er is een klein aantal stoelen aanwezig.

Ticket incl stoel – uitverkocht
Ticket ligplek – uitverkocht

Een muzikale reis!
Simeon ten Holt schreef de Canto Ostinato voor toetsinstrumenten, waarbij de uitvoerder een grote mate van vrijheid heeft in de uitvoering van het werk. Deze bepaalt niet alleen hoe het klinkt, maar ook hoe vaak patronen en secties herhaald worden. Jeroen Van Veen heeft de oerversie van Canto Ostinato van Ten Holt geanalyseerd en teruggebracht tot de kern. De muziek van Einaudi werd onder meer bekend door zijn soundtracks in de film Intouchables (2021). Zijn muziek heeft al vele harten gestolen; ritmische en opzwepende muziek wordt afgewisseld met langzame, rustgevende klanken om heerlijk bij weg te dromen.

Praktische info
Vanaf 10.00 uur is de kerk geopend en kan je een plek in de kerk zoeken.
Het concert start om 10.30 uur en duurt tot 11.30 uur.

Muzikanten: Jeroen van Veen en Sandra Mol, piano en Aart Bergwerff, orgel
Programma: Canto Ostinato en Best of Einaudi

Route en parkeren
De Grote Kerk Breda is goed te bereiken vanaf station Breda en is ongeveer 12 minuten lopen. Kom je met de fiets of brommer? Verkeerd gestalde fietsen worden regelmatig geruimd dus parkeer deze in één van de gratis fietsenstallingen in Breda. Klik hier voor de locatie van alle fietsenstallingen.
Om het centrum van Breda liggen diverse goed bereikbare parkeergelegenheden waarmee je op wandelafstand van de Grote Kerk Breda bent. De twee dichtstbijzijnde parkeergarages zijn de De Prins en De Barones. Klik hier voor de routebeschrijvingen: Parkeergarage De Prins of Parkeergarage De Barones

Foto: Ron Machielse