Word vriend van
de Grote Kerk

Een echte Bredanaar steunt de Grote Kerk. Trots op Breda en bij het zien van de Grote Kerk het gevoel dat je thuis bent?

Waarom vrienden worden met de Grote Kerk?

Restauratie en onderhoud van de kerk kosten veel geld. Voor iedere euro die je inlegt voegt de overheid € 2,- bij. Jouw bijdrage is dus cruciaal! Daarom vragen wij je om ook Vriend te worden zodat we samen kunnen zorgen dat de Grote Kerk het icoon van Breda blijft. Vanaf € 25,- per jaar help je al om dit belangrijke monument te behouden voor toekomstige generaties. Omdat we een culturele ANBI zijn, is de gift voor 125% aftrekbaar van de belasting.

Vriendschap komt van twee kanten

Als Vriend van de Grote Kerk krijg je de Vriendenpas en een draagspeldje thuisgestuurd. Op vertoon van de pas krijg je: het magazine ‘Onze Trots’; korting op bepaalde producten en evenementen; de digitale nieuwsbrief tweewekelijks in je mailbox en een uitnodiging voor de jaarlijkse vriendenmiddag. De minimum gift om de Vriendenpas en de daaraan gekoppelde voordelen te ontvangen is € 25,- per jaar. Het staat vrij om een hoger bedrag in te vullen.

X